Just another creative blog is onze plek waar wij kunnen laten zien waar we nu weer mee bezig zijn! Hieronder zullen we ons even voorstellen :)

Crea-CV

Naam:     Leonie
Specialiteit:     Surprises :D Zoals mijn Pagode die nog steeds bij wim in de tuin ligt en mijn vogeltjes die nog steeds bij mama in de kamer rondvliegen.
Allermooiste afgeronde project:     Dat is lastig, ik denk mijn carnavalspakje van vorig jaar. Ik was hartenkoningin en mijn pak bestond uit een rokje, een overrokje, een topje en een vestje, ieder voor de helft rood en voor de helft zwart. Die is toch wel heel goed gelukt!
Project wat maar nooit afgerond lijkt te worden:     Mijn muurschildering. De 4 seizoenen van Mucha op mijn muur schilderen is misschien toch een iets te –wat is het woord ook al weer- ambitieuze onderneming gebleken..
Inspiratiebron:     Internet, is het niet de blog van een mede-crea dan wel een leuk jurkje op een online winkel!
Lievelingskleur:     Groen, of donkerrood of diepblauw of petrol of okergeel of oudroze! Eigenlijk alle kleuren als het maar een mooie variant ervan is :p
Luistert onder het knutselen naar…:     De radio, liefst flirt je stijf om kwart voor 1.
Favoriete breinaald:    Een dikke.
Geheime creatip:    Gewoon beginnen, het wordt vaak mooier dan je van te voren kan uittekenen!
Wat zit er in je naaidoos:     Misschien is het interessanter om te vertellen dat mijn naaidoos zelf een crea projectje is! Hij is namelijk gemaakt van karton & nietjes en versierd met cadeaupapier!

Crea-CV

Naam:     Mariska (Maris dus, of, gangsternaam: Mrizz)
Specialiteit:     Telefoonhoesjes breien (en ze dan kwijtraken, en heel soms weggeven)
Allermooiste afgeronde project:     M’n gebreide blauwe schoudertas denk ik…
Project wat maar nooit afgerond lijkt te worden:     Alle gehaakte dingen van zpagetti, ik kán niét haken! En eigenlijk heb ik een mand vol met projecten die niet af zijn, en een kast vol dingen die ooit nog een project zouden kunnen worden…
Lievelingskleur:     Mariskablauw! (definitie: alle kleuren blauw die ik mooi vind, variërend van turqoise tot petrol-achtig)
Luistert onder het knutselen naar…:    Meestal naar de radio, soms naar gewoon chille muziek op m’n laptop
Favoriete breinaald:     Die ene lichtgele nummer 5 met de ijzeren punten, die tikt ook zo fijn tijdens het breien. En voor de volledigheid, ik heb ook veel breinaalden van plastic, die zijn ook fijn en lekker licht, dus handig om mee te nemen, bijvoorbeeld in de trein. Maar ik heb ook één stel houten breinaalden maar die zijn te ruw, de wol blijft eraan haken, dus dat zou ik afraden.
Geheime creatip:     Kijk om je heen tot je iets ziet wat niet zo mooi of zelfs lelijk is, en bedenk dan hoe je het mooier kan maken!
Wat zit er in je naaidoos:     Ohhh mijn naaidoos is zo perfect!! Ik heb hem niet zo lang geleden voor mijn verjaardag gekregen, en hij heeft allemaal handige vakjes, en een hengsel om hem op te tillen… En al mijn kleurtjes garen zitten er netjes in, en een tornmesje, en zo’n speciaal potlood om op stof te tekenen… Maar ok, dat zit dus in iedere naaidoos. Uhmm… ik heb een bijzonder mooi speldenkussen in mijn naaidoos zitten.

Advertenties

»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s